Меса Мисия

Водещ производител на душ кабини и акрилни вани в Китай


Меса Мисия

● Нашата компания, която приема като основа за мисията да предоставя бързи, висококачествени и достъпни услуги на клиентите ни по всяко време и навсякъде чрез предоставяне на решения, насочени към клиентите си, има за цел да стане световна международна компания и да бъде лидер в областта на дейност. За да постигнете тази цел, работете не само в Китай, който се занимава със световните пазари.


Меса принципи:

● Ние определяме и постигаме целите, за да бъдем най-добрите за себе си.

● Ние се стремим да продължим напред.

● Ние сме дисциплинирани, действаме бързо и постоянно.

Ние винаги се стремим към подобрение и перфектно качество.


● Ние напълно разбираме нуждите на нашите клиенти и предизвикателствата, пред които са изправени.

● Систематично развиваме личните си умения, като по този начин увеличаваме потенциала си.

● Ние действаме ефективно, рационално и бързо.

● Приемаме промените, за да останем конкурентоспособни в бъдеще.


Меса видение

Меса е възприела визията да се превърне в глобална компания, която е сред водещите компании в областта, в която компанията работи и непрекъснато се развива с технологични иновации, произвежда качествени продукти, които отговарят на очакванията на своите клиенти, осигурява удовлетворение на своите клиенти и служители.


Иновация

Една от основните ни ценности и незаменима част са иновациите. За нас е нашата стойност за нашите клиенти и бизнес партньори, които ни заобикалят, за да произвеждаме продукти, услуги и решения, които дават огромни предимства. Ние го считаме за един от най-важните фактори, които ни помагат да постигнем лидерство на националния пазар и да действаме в съответствие с него.


Създаване на устойчива стойност

Създаване на устойчива стойност; Да бъдем силен и надежден бизнес партньор, да предоставяме реални ползи на нашите клиенти, да предоставяме отлични възможности за лично и професионално развитие на нашите служители, да бъдем дългосрочен бизнес партньор за нашите доставчици и да действаме етично и отговорно за по-широкото общество ,