Меса фабрика

Mesa душ компания е създадена през 1998 г., със седалище в Pinghu, Китай


mesa shower room

Фабриката Mesa е построена на 20000 m2, експлоатирани от 120 служители с производствен капацитет от 140 000 единици годишно.

Меса се радва на мрежа от стотици дилъри навсякъде по света, които печелят доверие на клиентите и са добре известни марки на националния пазар. Оттогава стъпихме напред, за да станем номер едно в качеството и иновативните дизайни, които ни помогнаха да проправим път към международните пазари с усъвършенствани стандарти и услуги.

С 20 години производствен опит в душ кабини и вана ние постигнахме с нашите опитни R & D екип чудесна репутация с най-широка продуктова гама в сектора, съдържащ 19 серии от 1000 различни дизайни. нашите продукти отразяват красив и изключителен дизайн. Днес ние се считаме за един от най-богатите производители на душ кабини и акрилни вани в опции и широки селекции в нашата страна, дори нашите възможности и гъвкавост да персонализираме модели за специални проекти, както и OEM за добре познати марки в сектора на санитарните изделия в световен мащаб най-добрия вкус и качество, удовлетворяващи нашия вкус на различни клиенти.

Нашето качество се проверява и се преживява чрез нашето тестово поле с 4 етапа, преди да бъде доставено, всички модели са тествани за повече от 100000 пункта отворен / затворен тест на профила на пантите на лагерите, хидроизолацията и съпротивлението на стъклото при удар от 50 кг. Всички одобрени и сертифицирани за дълъг жизнен цикъл и все още продължават да се развиват и подобряват.

mesa shower room

mesa shower room

mesa shower room