Меса фабрика

Mesa shower Company е създадена през 2005 г. със седалище в Pinghu, Китай


mesa shower room

Mesafactory е изграден върху 30000 м2, експлоатирани от 120 служители с производствен капацитет от 140 000 единици годишно.

Mesais се радва на мрежа от стотици дилъри по целия свят, спечелвайки доверието на клиентите и е добре известна марка на националния пазар. Оттогава се оставихме да станем производител номер едно по отношение на качеството и иновационни дизайни, които ни помогнаха да проправим пътя към международните пазари с модерни стандарти и услуги.

С 20-годишен производствен опит в душ кабини и вани, постигнати с нашия опитен екип RGG & D; голяма репутация с най-широка продуктова гама в сектора, съдържаща 19 серии от 1000 различни дизайна. нашите продукти отразяват красив и изключителен дизайн. Днес ние се считаме за една от най-богатите душ кабини и производители на акрилни вани в опциите и богат избор в цялата страна, дори нашата способност и гъвкавост да персонализираме модели за специални проекти, както и OEM за добре познати марки в сектора на санитарните изделия в световен мащаб, осигуряващи най-добрия вкус и качество, задоволяващо вкуса на различните ни клиенти.

Нашето качество се проверява и изпробва чрез нашето тестово поле с 4 етапа, преди да бъде доставено, всички модели са тествани за повече от 100000 тест с отваряне / затваряне с удар на профила на пантите на лагерните колела, хидроизолация и устойчивост на удари на стъкло от 50 кг. Всички одобрени и сертифицирани за дълъг жизнен цикъл и все още продължават да се развиват и усъвършенстват.

mesa shower room

mesa shower room

mesa shower room