Каква е разликата между душ кабина от неръждаема стомана и алуминиева сплав душ кабина?

Банята е един от героите на банята и хората обикновено го разглеждат внимателно при покупката. Но поради липсата на знания, все още е лесно да се купуват неоптимални продукти. В банята се използват повече материали от неръждаема стомана и материали от алуминиева сплав, но как да ги разграничите е главоболие. Kaili ще ви отведе до анализира разликата между неръждаема стомана душ стая и алуминиева легнала баня.

Материална разлика

Банята от неръждаема стомана е точно както подсказва името. Душ-кабината е изработена от неръждаема стомана и е оборудвана с ламинирано стъкло от закалено стъкло и други хардуерни аксесоари. Материалът трябва да е 304 неръждаема стомана. С душ кабината, изработена от стъкло и други хардуерни аксесоари, основният материал е алуминий, а качеството на алуминий от различни компании е различно.

Устойчивост на корозия

В сравнение с устойчивостта на корозия на неръждаема стомана душ стая и алуминиева сплав душ стая, неръждаема стомана е по-добре. Защото, при използването на душ кабината, шампоан, лосион за баня или други почистващи продукти, използвани имат повече или по-малко киселина и алкали. Това е било дълго време, и не може да се почиства от седиментация или ъгли. Ще има и корозия върху материала, и неръждаема стомана, която не е устойчива на корозия няма да бъде проблем, но повърхността на алуминиевата сплав ще има реакция на корозия.

Освен това, използването на душ стая не е ден или два. Отне доста време. Окислителното вещество корозия между материалите и въздуха също е относително по-добро от неръждаемата стомана. Разбира се, за някои производители, неръждаемата стомана не е 304, а корозия ще се случи след дълго време на употреба.

Външен вид по-горе

Текущата душ стая от неръждаема стомана е чиста и проста, а металната текстура е силна. Сега на пазара е разработена материал от неръждаема стомана от цветна стомана, за да се промени един цвят на процеса. Банята с алуминиева сплав има повече промени в цвета и повече производствени форми. След използване на галванични галванични елементи в банята с алуминиева сплав, по-модерните функции могат да бъдат гарантирани.

Изолация

Ако условията на закрито са еднакви, изолационният ефект на неръждаема стомана душ стая и алуминиева сплав душ стая е основно не много по-различно.