ЧЗВ

ЧЗВ:

В: Вие сте производител?

О: Да. Нашата фабрика се намира в Pinghu. Той е близо до Шанхай и Хангжу. Добре дошли да посетите нашата фабрика, ако ви е позволено времето.


В: Какво ще кажете за времето за доставка?

О: Времето за доставка е около 30-35 дни след получаване на предплащане. Въпреки това, тя се основава на нашия производствен график. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да посочите заявката и количеството си, за да получите точна дата.


В: Приемате ли проба за поръчка?

О: Можем да разберем вашите притеснения относно качеството на продуктите, така че поръчката за вземане на проби е приемлива. Времето за доставка на пробата зависи от приготвения материал. По-добре да ни кажете кой материал ви е необходим, когато се свържете с нас.


В: Колко време е вашата гаранция?

А: 10 години. От друга страна, 1% резервни части от поръчката ще се предоставят, когато вашето количество е 100 комплекта. Ще се постараем да ви осигурим следпродажбено обслужване.


В: Как да получите оферта от продукти?

О: Преди да получите котировка, моля, потвърдете какви продукти имате нужда, като размер на продукта, какъв вид стъкло (прозрачно стъкло, матирано стъкло, платно стъкло и т.н.) и дебелина на стъклото. Цитатът се основава на тази информация. Понякога клиентите може би нямат такава подробна информация, бихме могли да препоръчаме гореща продажба за ваша справка.


В: Какъв е радиусът на квадрантните душ кабини от Меса?

A: Радиусът на загражденията на квадранта е 550.


В: Как да почистя душ кабината?

A: 1.След всяко използване на душ кабина, промийте стъклото с вода, за да отстраните остатъчния сапун. След това използвайте чистачка, за да отстраните остатъците от водата.

2.За да почистите стъклената повърхност, препоръчваме да използвате мека кърпа. По-упоритите петна от мръсотия трябва да бъдат почистени от препаратите за почистване на стъкла. Не трябва да се използват агресивни разтварящи и почистващи средства, тъй като те могат да повредят трайно покритието Easy Clean.

3. Покритието трябва да се ремонтира със стъкленият защитен агент на всеки 6 месеца. Преди да приложите стъкленото защитно покритие, стъклените повърхности трябва да бъдат почистени с помощта на почистващия препарат за почистване на стъклото, за да се отстранят потенциалните замърсявания.

4. Пенките и ролките трябва да се смазват най-малко веднъж годишно с техническия вазелин или с силиконова мазнина.


В: Как да посоча варианта за душ кабина (вляво или вдясно)?

О: Застанете пред душ кабината и вижте от коя страна са пантите. Ако те са от лявата страна, вариантът е оставен; ако пантите са от дясната страна, вариантът е правил За екрани за вана вариантът се определя от страната, в която е монтиран профилът за монтиране на стена.

2. Вариантът на душ кабината с плъзгащи се врати се определя въз основа на движението на вратата - вдясно вариантът е, когато вратата се отваря в дясно и ляво, ако вратата се отваря вляво.


Въпрос: Къде мога да закупя продукти на MESA?

О: В момента имаме агент в САЩ в Далас, ако се намирате в САЩ, можете да купите от нашия агент.

Освен това можете да кликнете върху нас чрез имейл запитване какъв вид продукти имате нужда?


В: Защо силиконът не се придържа към акрила?

Понякога блясъкът на акрила може да повлияе на адхезията, в такива случаи препоръчваме леко шлифоване на повърхността, за да се създаде груба повърхност, където да се постави силиконът.


В: Какъв вид замазване препоръчвате?

Препоръчваме акрилен латекс


В: Трябва ли пяната да бъде извадена от основата?

НЕ отстранявайте перата от основата. При никакви обстоятелства пяната да не се изважда от основата. Пяната осигурява стабилност и поддръжка на основата.